Website

DE WEBSITE IS IN AANTOCHT

Al enige tijd geleden zijn de eerst stappen gezet om voor HNW een website te ontwerpen. We hebben een beroep kunnen doen op het leefbaarheidsbudget van Bo-Ex en hebben een bedrag van € 2.500,00 om de bouw van website te bekostigen. Het bouwproces in inmiddels gestart. Binnenkort wordt de Websitegroep geformeerd met mensen die zich daarvoor al eerder hebben aangemeld, om aan de opstart mee te werken. De website krijgt twee afdelingen. De ene afdeling noemen we Het Woonhuis. Deze zal allerlei informatie bevatten over de bewonersvereniging, het complex, de geschiedenis, bestuurlijke info en praktische info, telefoonnummers, adressen, links en tips met betrekking tot wonen in ons complex. Ook zal het bestuur van de bewonersvereniging hier haar mededelingen doen. De andere afdeling noemen we Het Praathuis. Deze afdeling is om verschillende redenen alleen toegankelijk voor onszelf: de bewoners. Hier kunnen bewoners op een meer persoonlijke manier met elkaar van gedachten wisselen, plannen maken, samen afspraken maken om iets te gaan ondernemen, foto’s te plaatsen, spullen of gereedschap te vragen of aan te bieden. Hulp vragen om een boodschap te doen, een spijker in de muur te slaan of met iemand naar het ziekenhuis te rijden: Het moet allemaal mogelijk worden in Het Praathuis.

website@hetnieuwewoonhuis.nl

Reacties (3)

 1. En daar is hij dan….! Hoera!!

  Wat een mooie site is het geworden… Ik heb mijn inloggegevens ontvangen en ben nieuwsgierig aan het rondstruinen, lezen, typen, m’n weg aan het banen…. leuk!

  Echt geweldig om zo allerlei inkijkjes te kunnen krijgen in wat er speelt en leeft in en om ons complex. Juist ook als er niet in levende lijve contact is.

  Hartelijk dank voor al het werk dat verzet is door iedereen die betrokken is geweest om dit platform tot stand te brengen!

 2. Hi Douwe,
  Dank je wel! Ik ben heel benieuwd hoe het gebruikt gaat worden. Jullie zijn al lekker bezig met van alles zie ik.
  Leuk!

 3. Ik ook Rob!

  Vraagje; ik zie nu net dat jij een reactie op mijn bericht hebt gegeven – aangename verrassing. Is er een optie om die reactie per email toegestuurd te krijgen? Dan weet ik het direct als er een reactie is, en kan ik daar eventueel ook weer op reageren. Dat kan leuk en heel handig zijn…

  Ik zag nu toevallig dat jij reageerde omdat ik even in het dashboard was. Maar daar ben ik natuurlijk niet elke dag. En nu is het daar nog ‘rustig’/enigszins overzichtelijk dus viel het me op. Dat is straks misschien ook niet meer zo.

  Ik ben benieuwd, lees je graag weer!
  Met groeten.

Comments are closed.